perjantai 13. toukokuuta 2011

FINALLY !

Noniiin... vihdoin jaksan/ehdinki tänne jottain kirjoittelee... anteeksi vain tälläisestä vähäisestä päivityksistä mutta ei ole vain yksinkertaisesti aikaa. No mutta huominen on vapaapäivä <3 ja sitten sunnuntaina taas luvassa riparitapaaminen. Eeeeen jaksa odottaa ens viikon perjantaitaaa... sillo mul on synttärit, kampaajalle ja osku tulee turkuun viikonlopuks <3 (jos ny sil ei tuu enää mittää estoi mutten usko, ku se sano vaa et jos sen veli ajaa kolarin ni sillo se ei tuu)

No kummiski, olin pari päivää sitten even kanssa ottamassa aurinkoa tonttarissa (tonttumäessä) ja sielt tuli otettuu pari kuvaa must :)
Eve kuvas mua koko aja..
Hiukset kusee, anteeks vaaa
Hiukset... :D ja pien heru mut iha sama :D
Ilmeellä
Eve
Tänään sitten lintsasin ekan tunnin koska oli historian koe enkä ollut lukenut siihen yhtään joten heidin kaa mentiin vaa heseen (otin pirtelön ja heidi pehmiksen) sit mä meninki samppalinnan maauimalan eteen odottelee et muut tulis sinne ku meil oli uintii. Koska Viola on niin loistava kuvaaja ja hän ei tullut uimaan ja hänen piti mennä kävelemään niin annoin kamerani hänelle että hän saisi ottaa kuvia ja sitten koulussa viel Maria kuvasi kukkasia :) Jaaa vihdoin oon hankkinu nyt rippimekon !
Violan ottama.. tarkens vähän väärään kohtaan mutta ihan hyvä kuva muute :)
Rippimekko :) sit tohon viel ton nauhan väriset korkokengät jotka ei nyt mahtunu kuvaan
-Axu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti