lauantai 14. tammikuuta 2012

I miss you

No eilen oli 13 perjantai... no se oli minulle vain huonoa onnea. Muuten oli ihan hyvä päivä, siihen asti että menin kotiin koneelle. Osku oli koneella ja sanoi että hänellä olisi tärkeää asiaa, mutta miettisi vielä miten sanoisi asian. No annoin miettiä puolisen tuntia kunnes vaadin tietää hänen asiansa. Hän ilmoitti että ei välitä minustä enään niin paljoon (eli ei rakasta enään) ja sen jälkeen hän sanoi että haluaisi rikkoa lupauksensa (Lupaus: Että hän ei ikinä jätä minua)  Vastasin että hänen pitäisi miettiä asiaa vielä siihen asti että nähdään seuraavan kerran (Ensi viikonloppuna) että saataisiin puhuttua asiat selväksi ainakin. No hän ilmoitti että ollaan viikko ihan kuin ei tunnettaisi toisiamme. Mutta sain tänään kummiski suostuteltua hänet puhumaan minulle... No tälläinen tilanne nyt. En haluaisi erota hänestä koska rakastan häntä. Ja toivon että hänkin rakastaa minua kun on saanut mietittyä asioita. Kumpa kaikki menisi loppujen lopuksi hyvin ja pysyttäis yhdessä... mutta epäilen...suurin syy miksi hän haluaa erota on tää ettei nähdä niin usein eikä voida puhua kasvotusten kovinkaan usein eikä hän jaksa olla kaukosuhteessa kun se vie kaikki voimat, rahat ja ajan... Ymmärrän kyllä että se on rankkaa, mutta itse ainakin kestän sen kun rakastan häntä...Siis minä ja osku emme ole vielä eronneet

-Axu

19 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos vaa että naurat sille että suhteeni menee huonosti

      Poista
  2. Kai ymmärrät, ettei netissäkään tarviin ihan kaikkea kertoa? Haluatko tosiaan että sua säälitään ja että "poikaystäväs" ottais lupauksensa ja säälin takia sut takasin. Huh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ymmärrän, mutta koska ei innostus kiinnosta selittää jokaisel eri ihmisel tätä, niin helpointa se on täällä kertoa koska ne lukee sen täältä. Mutta en odota sääliä tai mitään, miksi edes odottaisin? Ja en odota että hän ottaa säälistä. Koska minulle kävi muutama viikkoa sitten samallai kun hänelle nyt, mutta aloin rakastaa häntä pian uudestaan. Ja muutenkin sanoin hänelle että kun nähdään niin sovitaan erotaanko vai ei. Ja hän on minun poikaystäväni vielä. Että hän ei ottaisi minua takas säälistä koska olemme yhdessä.

      Poista
    2. En haluu olla minkään tai kenenkää puolella mut miten voi lakata rakastamista kaheks minuutiks ja sit rakastaa uudestaa?

      Poista
    3. Kyse oli puolestoist viikost millo en rakastanu oskuu

      Poista
    4. Nojaa. Onneks en toimi ku hehkulamppu.

      Poista
  3. saanko kysyy, miks kerrot sun yksityisasioita jossain netissä? annat ittestäs aika säälittävän kuvan!

    VastaaPoista
  4. Toimi kuin hehkulamppu... Ok. Ja kerron koska en häpeä kertoa niistä ja selitin jo tuolla etten jaksa selitää joka ikiselle tätä juttua. Ja sittenpähän annan, asiahan ei varsinaisesti kuulu sinulle annanko ittestäni säälittävän kuvan vai olenko säällittävä jne. :-)

    VastaaPoista
  5. valitettavasti joudun katsomaan naamaasi aika usein, ja toi ei ole vaan mun mielipide;)

    VastaaPoista
  6. Sittenpähän joudut. Jos et kestä ni kulje silmät kii tai muuta :-) ja nii? Mitä siit et se ei oo vaa sun mielipide?

    VastaaPoista
  7. Ja jos on niin valitettavasti että joudut katsoo mun naamaani usein, ni miksi edes käyt tässä blogissa etkä puhu suoraa kasvotusten asias. Aika raukkamaist sit tulla tuntemattomana kommentoimaa blogii ja muutenki ku ei tiiä asiast kunnol mittää. Mutta kaikkea en kuiteskaan kerro blogissa. Ja en jaks välittää enään tähän tulevist kommenteist ku on muutenki parempaa ajateltavaa nyt ku jotku kommentit jotka ei edes kiinnosta :-)

    VastaaPoista
  8. Miks sit vastaat näihi kommentteihin, jos ei edes kiinnosta?

    VastaaPoista
  9. Vastaukset
    1. Vastaan nyt kerran vielä kun kerrankin joku uskaltaa kommentoida omalla tunnuksillaan. Ja siksi koska en halua olla törkeä ja olla vastaamatta, ja kuten edellisessä viestissäni sanoin etten vastaa enään :-)

      Poista
  10. Yleensä tollasena 15 vuotiaana onkin ihan umpi _rakastunut_. Teini suhde toi teijä jos jokin. Kuullostat tosi nololta. ja jooh..

    VastaaPoista