torstai 3. helmikuuta 2011

Hevimusikaali


 Minun lippuni hevimusikaaliin:)
Junaradan sillalta, sillalla oli punaisia valoja ja kuului jotain random ääniä:D ja sry. laadust
 Junaradan sillalta otettu kuva:)

Eilen oli treenit, oli kivaa nii ku aina:) sieltä menin Marian luo ja Marian luota parin tunnin päästä lähdimme Hevimusikaaliin (Hevimusikaali oli pakollinen kaikille meidän koulun kaseille) Hevimusikaali oli tooosi hyvä:) mutta loppu osa oli pikkasen kyllästyttävä koska se kesti 3h. Pääsimme sieltä Marian kanssa lähtemään joskus 21:30. Olin itse kotona joskus 22:15. . Yritin ottaa matkalla kuvia, mutta en ehtinyt koska oli kiire. En ehtinyt lukemaan maantiedon kokeeseen joten saan varmaan huonon numeron.

Ja tänään on tähän mennessä ollut tylsä normaali koulupäivä, ensimmäinen tunti oli maantietoa, ja silloin oli koe, veikkaisin että saisin 5-7 kokeesta. Toinen tunti oli liikuntaa ja koska oli luistelua ja sää oli huono niin minulla oli nilkat "kipeät", ja myös Marialla ja yhdellä toisella kaverillani oli jalat "kipeät" ja koska opettaja pakotti meidät lähtemään kävelemään niin menimme kävellen kauppaan ostamaan karkkia:P sitten oli äikkää ja kirjoitimme viime kerralla katsomastamme elokuvasta aine. Sitten oli vielä viimeinen futiskurssin tunti ( tulee ikävä futist ;(! ) mutta en halunnut kuiteskaan osallistua siihen koska meillä oli ärsyttävä sijainen joka näyttää ihan homolt ja se raivoo kaikille. Ihana päivä oli juu :----)
p.s olis pitäny ottaa kamera kouluun

-Axu

Miustaki hevimusikaali oli iha miäletön! :) Ja se päivä oli muutenki kiva. Ja koulussa vaihtuu jakso niin Axulla vaihtuu futis video-kurssiin ja mulla vaihtuu laulukurssi englanninkielen-kurssiin. Harmi että laulu vaihtuu. Tykkäsin siitä niin paljon :). Eipä tässä oikeen muuta :)

- Maria

4 kommenttia:

  1. hyvä koulupvä ollu juu :''D käyppä muuten tsekkaa mun blogi http://randombambon.blogspot.com/ (:

    VastaaPoista
  2. Canon EOS 450D ja 18-55 f/3.5-5.6 putki täl hetkel (:

    VastaaPoista
  3. Uuu:) Minulla on Canon EOS 500D ja ei ole mitään putkia vielä:(

    VastaaPoista